sommer

Det har været et fantastisk valmueår denne sommer i vores have.

Allevegne er der valmuer i forskellige farver og størrelser.

Det kunne være spændende  at se om valmuerne gav farve i eco-print og da vi også denne sommer havde et hav af stokroser i mange farver især de helt bordeux, så måtte de også prøves.

Dørpynt af snerler,valmue merian og filt
valmuer på filt
Valmuer: Alt blomstermateriale er væk fra filten efter endt farvning i eddikevandet.Det ville være flot at brodere på.
2020Her i gryden er 2 avocado sten og skaller fra to avocado og vand samt et hvidt vasket silketørklæde og ca 25-30 g hvidt karteflor. Efter 1 times tid ved ca 70-80 g uden at røre materialet. Kølet af i vandet til næste dag
Egentlig en god farve men silken tabte meget farve og blev meget lysebrun som nylonstrømper fra gamle dage. god at overfarve på. Ulden var fin.
Da der var meget farve i vandet kom der ca 20 g hvidt karteflor i vandet. Låg på og så stod det til næste dag uden varme. Det blev en rigtig god hudfarve og begge dele holdt i skylningen. Den mørke farve er med i det varme vand og det lyse er i kold vand.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 20:23

Tak skal du have Konrad

...
27.02 | 14:53

Din hjemmeside er nyttig. Tak!

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.07 | 12:46

Hej Inge - Jeg har delt din fine beretning om jurten med Grima´s facebookside. Hvor er det godt, du også har lavet det her. Tak for sidst i Glamsbjerg. kærligst

...
25.07 | 12:43

"På dette link er der en udførlig beskrivelse af det fantastiske arbejde med at bygge Grima´s jurt ved Tørning Mølle i august 1995. 1.000 tak til frejafilt."

...
Du kan lide denne side