FrejaFilt


Denne cirkelmodel er den menneskelige hjernes grundmodel af verden , hjulet som mennesket op gennem tiderne  har indridset i klipper eller udført i kæmpemæssige stenformationer som  Stonehenge og h andre  megalitkulturer.
Hjulet drejer og nat følger dag, sommer afløses af vinter og alt levende dør; men i natten fødes dagen, og i døden fødes livet.
Verdenstræet, som om efteråret havde mistet sine blade, springer igen ud og deltager i den cykliske proces fremkommet af de universelle kræfters sam-og modspil.


F ilthjulet er en tilsvarende cyklisk beskrivelse af arbejdsprocesserne fra råuld til det færdige filtprodukt - fra fåreham til fåreham - og har sit skematiske parallel i forvandlingen fra elev til mester, det urtypiske billede
på kødets indfangelse af ånden.


       

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 20:23

Tak skal du have Konrad

...
27.02 | 14:53

Din hjemmeside er nyttig. Tak!

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
25.07 | 12:46

Hej Inge - Jeg har delt din fine beretning om jurten med Grima´s facebookside. Hvor er det godt, du også har lavet det her. Tak for sidst i Glamsbjerg. kærligst

...
25.07 | 12:43

"På dette link er der en udførlig beskrivelse af det fantastiske arbejde med at bygge Grima´s jurt ved Tørning Mølle i august 1995. 1.000 tak til frejafilt."

...
Du kan lide denne side